Tampereen Seudun Selkäyhdistys ry

Yhteystiedot

c/o Arvo Autio, puheenjohtaja
Kaukapellonkatu 1
33710 TAMPERE

Puh. 040 - 593 1146

Sähköposti: arvo.autio(at)gmail.com

Internet: www.tamselka.fi

Yhdistyksen tarkoitus ja tavoitteet

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää tiedon saantia selkäongelmiin, selän hoitoon ja kuntoutumiseen liittyvissä asioissa sekä selän terveyttä edistävän monipuolisen liikunnan merkityksen esillä pitämiseen, myös jäsentensä henkisen vireyden ylläpitäminen. Yhdistyksen tavoitteena on yhdessä koulutettujen ohjaajiemme kanssa saada fyysinen ja henkinen hyvinvointimme nousemaan. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys harjoittaa viestintä- ja julkaisutoimintaa, järjestää terveyttä edistävää liikuntatoimintaa ja virkistystoimintaa.

Yhdistyksen toiminta

Järjestämme jäsenillemme ohjattua liikuntaa selkäongelmien ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen. Yhdistyksen toimintaan kuuluvat kuntosalit, lämminvesi, -vesivoimistelu ja erilaiset selkävoimistelut liikuntaryhmissä. Toiminnan toteuttamiseksi yhdistys harjoittaa koulutus, - tiedotus- ja julkaisutoimintaa, harjoittaa terveyttä edistävää liikuntatoimintaa sekä ylläpitää erityisliikuntatoimintaa, käy neuvotteluja ja antaa lausuntoja yhdistyksen toimialaa koskevista asioista sekä toimii yhteistyössä viranomaisten ja sellaisten yhteisöjen ja järjestöjen kanssa, joiden toiminta koituu selkäoireisten henkilöiden hyväksi.

Toimintansa tukemiseksi yhdistyksellä on oikeus omistaa ja hallita kiinteää omaisuutta sekä vastaanottaa lahjoituksia ja testamentteja. Varojen hankkimiseksi toimintaa varten yhdistys voi toimeenpanna rahankeräyksiä, arpajaisia, myyjäisiä ja juhlia hankittuaan siihen tarvittaessa asianomaisen luvan.

Yleistiedot

Perustamisvuosi: 1992
Jäsenmäärä: 650
Toimialue: Pirkanmaa

Keskusjärjestö

Suomen Selkäliitto ry
Internet: www.selkaliitto.fi